Заліз через вікно та вкрав телевізор: на Буковині затримали грабіжника

Житель Вижницького району, шляхом пошкодження вікна, проник до дачного будинку чернівчанки та викрав телевізор і садовий інвентар. За вказаним фактом триває досудове розслідування. 

17 травня на спецлінію «102» надійшло повідомлення від 55-річної жительки міста Чернівці про крадіжку речей з її дачного будинку. Жінка розповіла поліцейським, що невідома особа, пошкодила вікно, проникла до приміщення та викрала телевізор і садовий інвентар.

Під час першочергових поліцейських заходів співробітники Чернівецького районного управління поліції спільно з колегами із Управління патрульної поліції оперативно встановили та затримали 45-річного жителя селища Берегомет Вижницького району в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Поліцейські вилучили в зловмисника викрадені речі.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили буковинцю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За клопотанням правоохоронців суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

 
Джерело: Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata