Автівка в’їхала у дерево. На Івано-Франківщині внаслідок ДТП загинули п’ятеро людей

Фото: Facebook/Телеканал НТК

У селі Іванівці Коломийського району автівка Volkswagen Passat в’їхала у дерево. У результаті дорожньо транспортної пригоди загинули п’ятеро людей. Про це інформують на Facebook-сторінці Держслужби з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області.

Аварія трапилася 11 червня приблизно о 22:00. Про неї повідомили на лінію “101” о 22:13. До місця події вирушили рятувальники Коломиї та добровільної пожежної команди села Товмачик.

“Працівники Служби порятунку деблокували тіла чотирьох загиблих людей з понівеченого салону автомобіля. Також загинув ще один пасажир, якому проводили реанімаційні заходи”, — йдеться у дописі.

На місці ДТП надзвичайники від’єднали клеми акумуляторної батареї, щоб уникнути загоряння авто.

На Facebook-сторінці поліції Івано-Франківської області повідомили, що на момент аварії в салоні авто, окрім водія, були пасажири 1990, 2003, 2004 та 2005 років народження із села Саджавка.

“Поліцейські встановили, що 31-річний водій іномарки, рухаючись з боку села Саджавка в бік Коломиї, не обрав безпечної швидкості руху та не врахував дорожні обставини. Відтак допустив зіткнення з деревом”, — пишуть поліцейські.

Слідчі призначили інженерно-транспортну експертизу автомобіля, щоб встановити його справність.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли відомості за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

peredplata