На Буковині протягом вихідних виникли 4 пожежі: усі в житловому секторі

Усі пожежі, котрі виникли упродовж вихідних у Чернівецькій області, трапилися у житловому секторі. Зокрема, увечері 16 червня у селі Зруб-Комарівці Сторожинецької територіальної громади Чернівецького району сталася пожежа в господарській будівлі. Вогонь помітили сусіди та зателефонували на спецлінію 101. За викликом прибули рятувальники 12 державної пожежно-рятувальної частини та місцеві пожежно-рятувальні підрозділи сіл Стара Жадова і Комарівці. Вогнеборці ліквідували пожежу на площі 80 кв.м. Полум’я знищило частково перекриття та покрівлю, речі домашнього вжитку. Причина пожежі встановлюється. 

18 червня у селі Верхні Петрівці Петровецької територіальної громади Чернівецького району горів житловий будинок. Площа пожежі склала 200 кв.м. Оскільки у будинку ніхто не проживав, вогонь помітили очевидці вже тоді, коли він повністю охопив горище. За вказаною адресою на місце пожежі направили рятувальників 12 державної пожежно-рятувальної частини та місцеві пожежно-рятувальні підрозділи з п’яти навколишніх сіл. Вогнеборці ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали на момент прибуття. Внаслідок пожежі згоріли частково покрівля та перекриття будинку, домашні речі. Причину пожежі встановлюють фахівці. 

Решта пожеж упродовж вихідних ліквідували у смт Глибока Глибоцької територіальної громади та селі Буденець Чудейської територіальної громади Чернівецького району.

Джерело: Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області

 

peredplata