У Чернівцях водій наїхав на чоловіка на пішохідному переході

Дорожньо-транспортна пригода сталася вранці, 4 серпня, по вулиці Павла Каспрука у Чернівцях. Внаслідок наїзду автомобіля «Volkswagen» травмувався 64-річний пішохід. За цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження.

Для встановлення обставин ДТП на місці події працювала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції. Поліцейські попередньо з’ясували, що 56-річний водій автомобіля «Volkswagen» наїхав на 64-річного чоловіка, який переходив дорогу в межах пішохідного переходу. 

У результаті ДТП травмованого пішохода медики доправили до лікарні, де діагностували у потерпілого політравму.

Слідчі поліції внесли відомості про автопригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування.

Поліція Буковини закликає усіх учасників руху неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Водіям рекомендуємо дотримуватись обмежень швидкісного режиму у межах населених пунктів, особливо при під’їзді до пішохідних переходів. В той час звертаємо увагу пішоходів: переконайтесь у безпечності переходу через проїжджі частини дороги і не забутьте виділяти себе флікерами в темний час доби та при поганій видимості.

Джерело: Відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata