На Буковині в автотрощі постраждала 6-річна дівчинка та водії

Учора, 2 вересня, в адміністративних межах села Задубрівка зіткнулися два транспортних засоби. Унаслідок автопригоди травмувалися двоє водіїв та малолітня пасажирка. Наразі за фактом ДТП слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі Т-2602 зі сполученням «Чернівці-Заставна» надійшло до поліції о 15:40. 

Для зʼясування обставин на місце аварії негайно виїхали співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області та слідчо-оперативна група відділення поліції №2 (м. Заставна) Чернівецького районного управління поліції. 

Попередньо, поліцейські встановили, що 42-річний водій автомобіля «Opel Zafira» виїхав на зустрічну смугу руху, не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення з транспортним засобом «Skoda Oktavia» під керуванням 27-річної чернівчанки.

У результаті автопригоди постраждали водії транспортних засобів та 6-річна пасажирка автомобіля «Skoda Oktavia». Медики госпіталізували потерпілих до лікарні для надання необхідної допомоги.

За фактом ДТП слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 

Триває досудове розслідування.

Джерело: Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

peredplata