У Чернівцях 16-річний водій мопеда наїхав на 16-річного пішохода

Учора, 5 вересня, на території Чернівецького району трапилися дві ДТП, внаслідок яких травмувалися троє людей: неповнолітній та двоє 40-річних буковинців. За цими фактами слідчі поліції розпочали кримінальні провадження. Потерпілих медики госпіталізували до лікарень для встановлення діагнозів і надання їм відповідної допомоги.
 
Так, у Чернівцях на Проспекті Незалежності 16-річний водій мопеда «Senke» не впорався з керуванням та наїхав на хлопця, який переходив дорогу по пішохідному переході. Мопедист викликав поліцію та швидку медичну допомогу. У 16-річного потерпілого жителя Чернівців лікарі діагностували травми голови. 
 
Того ж дня у селі Чагор 45-річний хотинчанин, керуючи транспортним засобом «ДАФ» із причепом зіткнувся із автомобілем «АЗЛК-21412». У результаті аварії 40-річні водій легковика та його дружина отримали травми.
 
 
За фактами аварій слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
 
Наразі поліцейські призначили низку експертиз, зокрема токсикологічні, щоб визначити, чи перебували водії у стані сп’янінь на момент скоєння ДТП.
 
Триває досудове розслідування. 
 
Джерело: Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata