Чернівецька область: упродовж вихідних вогнеборці ліквідували 9 пожеж

9 вересня у селі П’ядиківці Неполоківської територіальної громади Чернівецького району сталася пожежа в господарській будівлі. В одному з приміщень будівлі стояв автомобіль, і, за попередніми висновками фахівців, коротке замкнення в моторному відсіку авто стало причиною виникнення пожежі. Вогонь поширився по покрівлі будівлі і охопив площу 100 кв.м. Задимлення помітили власники й викликали рятувальників. За вказаною адресою прибув черговий караул 9 державної пожежно-рятувальної частини та місцеві пожежно-рятувальні підрозділи смт Неполоківці та Лужани. Вогнеборці ліквідували пожежу та запобігли перекиданню полум’я на сусідню будівлю. Вогонь знищив автомобіль, покрівлю господарської будівлі, домашні речі. 

10 вересня у селі Клішківці Клішковецької територіальної громади Дністровського району виникла пожежа в житловому будинку. За попередніми висновками фахівців, до пожежі призвело коротке замкнення. Помітивши вогонь, господарі зателефонували на спецлінію 101. На виклик прибули рятувальники 7 державної пожежно-рятувальної частини та місцевий пожежно-рятувальний підрозділ села Клішківці. Вогнеборці ліквідували пожежу на площі 50 кв.м і врятували житловий будинок від полум’я. Внаслідок пожежі знищено меблі, домашні речі в будинку. 

Ще 7 пожеж упродовж вихідних днів рятувальники ліквідували у Чернівецькому, Дністровському, Вижницькому районах і обласному центрі. 

Джерело: Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області

peredplata