84-річна чернівчанка віддала шахраю усі коштовності аби “врятувати доньку, яка потрапила в ДТП”

Учора, 11 вересня, до Чернівецького райуправління поліції звернулася місцева жителька з повідомленням про те, що невідома особа шахрайським шляхом заволоділа її коштовностями. За вказаним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження.

Повідомлення про шахрайство надійшло до поліції від 84-річної жительки Чернівців. Жінка розповіла поліцейським, що їй зателефонував невідомий та представився лікарем. Співрозмовник повідомив жінці, що її донька потрапила в ДТП та на її лікування необхідні кошти. Заявниця без вагань погодилася віддати всі коштовності для порятунку родички.

В подальшому, чернівчанка передала ювелірні вироби невідомому біля воріт будинку.

Відомості про вказаний факт слідчі поліції Чернівецького районного управління поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Поліцейські вкотре наголошують: у випадку дзвінка «Ваш родич в біді», перш за все спробуйте зв’язатися з ним, або зателефонуйте у поліцію та перевірте інформацію. В жодному випадку не перераховуйте та не передавайте гроші чи коштовності незнайомцям.

Джерело: Відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata