КАДИРОВ ЩЕ ЖИВИЙ, АЛЕ У БУДАНОВА ВЖЕ ПРОГНОЗУЮТЬ, ЯК ЙОГО СМЕРТЬ ВПЛИНЕ НА ІЧКЕРІЮ ТА РОСІЮ

Юсов наголошує, що поневолені народи Кавказу отримають свій шанс на незалежність. 

Представник ГУР МО Андрій Юсов заявив, що глава Чечні рамзан кадиров все ще живий, втім, його стан важкий. Під час телемарафону він розповів, що ситуація довкола нього впливає і на його політичний режим, і на політичний режим російського диктатора владіміра путіна. 

Щодо Чечні, що там повинен відбутися перерозподіл потоків й різноманітних тіньових сфер впливу, в тому числі й корупційних: “Оскільки режим кадирова глибоко дотаційний. І це все кошти із російського бюджету і не лише. Низка бізнесів, в тому числі на окупованих територіях і не лише. І за цю “спадщину” вже починається боротьба”. 

Смерть кадирова – шанс Ічкерії на повернення своєї незалежності, наголосив Юсов. Це стосується й інших поневолених народів Кавказу. І представник розвідки впевнений, що цим шансом скористаються. 

Щодо режиму путіна, то для нього це теж додатковий виклик. 

“Тому що кадиров – одна з таких фундаментальних основ режиму путіна і персональна угода й багато в чому безпека або умовний спокій, – пояснив Юсов. – Так, репресивний, терористичний. Але спокій у Чечні пов’язаний власне із прізвищем кадирова”. 

Джерело: Дзеркало тижня

 

peredplata