Планові відключення світла 23 жовтня по усій області та у Чернівцях

Як повідомляє Чернівціобленерго сьогодні, 23 жовтня, планові відключення будуть у деяких населених пунктах по всіх районах області та у місті Чернівці. Інформацію про це  можна знайти  на сайті у рубриці Відключення http://oblenergo.cv.ua/vidklyuchennya  

Також енергетики нагадують, що планові відключення потрібні для того, щоб працівники Обленерго могли безпечно виконати поставлені завдання, це необхідно для збереження життя та здоров’я енергетиків на робочих місцях. 

Такі роботи виконуються щодня і будуть виконуватися і надалі: у підсумку комплекс робіт з ремонту обладнання та модернізації електричних мереж підвищать стійкість повітряних ліній в умовах стихійних явищ, підсилять надійність роботи устаткування, а також забезпечать безперебійне електропостачання споживачів якісною електроенергією. Власне, саме для цього ми й працюємо. 

Енергетики просять планові відключення не плутати зі щоденним інформуванням вас про те, що «усі групи споживачів будуть заживлені». Цим ми повідомляємо вам, що на наступну добу  графіки погодинних відключень в Чернівецькій області запроваджувати не планується, отже виробництва електроенергії достатньо для усіх наших вами виробничих та побутових потреб.

peredplata