Запалили свічку і лягли спати: у Чернівцях горів будинок

Чернівецька область: за минулу добу вогнеборці ліквідували 4 пожежі. 
Про це інформує ГУ ДСНС України у Чернівецькій області.
▪️ Ввечері 17 листопада в місті Чернівці на вулиці Яремчука сталася пожежа в житловому будинку. Власники запалили свічку і лягли спати, що і стало причиною пожежі. Самі власники прокинулись від запаху диму та вчасно вийшли на вулицю. Рятувальники, що прибули на місце події, ліквідували пожежу на площі 60 кв.м.
▪️ Того ж дня в селі Недобоївці Недобоївської територіальної громади Дністровського району вогнеборці ліквідували пожежу в металевому контейнері з шинами на площі 80 кв. м. Причина пожежі встановлюється.
▪️ В місті Вашківці Вашківської територіальної громади Вижницького району виникла пожежа в автомобілі. Чоловік виїжджав з автозаправної станції і в цей момент працівник станції помітив що автомобіль загорівся. Працівник АЗС одразу викликав рятувальників. Та оскільки вогонь дуже швидко охопив ввесь автомобіль, врятувати його не було змоги. Причина пожежі встановлюється.
▪️ Вже вранці 18 листопада в селі Ставчани Недобоївської територіальної громади Дністровського району, внаслідок короткого замкнення електромережі виникло загорання в літній кухні. Пожежу ліквідовано на площі 35 кв. м.
 
 

peredplata