На Буковині сталось смертельне ДТП: водій загинув на місці події

Учора, 20 листопада, неподалік села Стара Жадова Чернівецького району трапилася ДТП. Внаслідок аварії 34-річний житель Вижницького району отримав тілесні ушкодження та загинув на місці події. За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду неподалік села Стара Жадова надійшло до поліції 20 листопада о 21:30.

Для з’ясування обставин автопригоди на місці події працювали співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області та слідчо-оперативна група відділення № 1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції.

Попередньо працівники поліції з’ясували, що 34-річний житель селища Берегомет, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz Sprinter», не впорався з керуванням, допустив з’їзд автівки в кювет з подальшим перекиданням транспортного засобу.

В результаті ДТП буковинець отримали тілесні ушкодження не сумісні з життям. Тіло загиблого поліцейські направили на судово-медичну експертизу.

За фактом аварії слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Буковинські поліцейські закликають усіх учасників дорожнього руху не нехтувати Правилами дорожнього руху. Бережіть себе та не наражайте на небезпеку оточуючих.

Джерело: Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata