На Буковині в ДТП травмувались пасажири мікроавтобуса та водії

Аварія трапилася учора, 10 січня, на автодорозі «М-19» в адміністративних межах села Тарашани. Унаслідок зіткнення легковика з мікроавтобусом травмувалися водії транспортних засобів. Також незначні травми отримали троє пасажирів мікроавтобуса: лікарі надали їм медичну допомогу без госпіталізації. За фактом автопригоди слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Повідомлення про аварію у Чернівецькому районі надійшло до поліції о 15:30. Для з’ясування обставин ДТП на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції і його відділення №4 (м. Герца), патрульні поліцейські та рятувальники.

слідчі поліції задокументували дтп з потерпілими у чернівецькому районі

Правоохоронці попередньо встановили, що 39-річна жителька села Станівці, не впоралася з керуванням автомобіля «Volkswagen Golf» та зіткнулася з мікроавтобусом «Mercedes-Benz Sprinter» під керуванням 48-річної мешканки села Мамаївці.

слідчі поліції задокументували дтп з потерпілими у чернівецькому районі

У результаті аварії травми отримали двоє кермувальниць транспортних засобів, медики госпіталізували їх до лікарні. Також внаслідок зіткнення автівок травмувалися троє пасажирів мікроавтобуса: лікарі надали потерпілим медичну допомогу без госпіталізації.

Слідчі поліції внесли відомості про ДТП до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі поліцейські з’ясовують всі обставини аварії. Триває досудове розслідування.

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata