На Буковині поліцейські врятували життя чоловіку, який намагався вкоротити собі віку

Завдяки професійним діям співробітників групи реагування поліції відділення №2 (м. Хотин) Дністровського РВП вдалося врятувати життя буковинцю, який завдав собі тілесних ушкоджень. Правоохоронці оперативно прибули на виклик, наклали потерпілому турнікет та зупинили кровотечу, що дало змогу запобігти непоправним наслідкам. У подальшому  поліцейські передали потерпілого медичним працівникам.  

Учора, 22 лютого, на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що у селі Поляна Дністровського району 22-річний місцевий житель, за місцем свого проживання, намагається покінчити життя самогубством. 

Наряд групи реагування патрульної поліції відділення №2 (м. Хотин) Дністровського районного відділу поліції негайно відреагував на повідомлення. 

Прибувши за вказаною адресою лейтенант поліції Ігор Добрюк спільно з колегою старшим сержантом поліції Оленою Мамоновою виявили чоловіка, який шматком скла наніс собі тілесні ушкодження у вигляді порізу передпліччя.

Поліцейські швидко зорієнтувалися та надали буковинцю необхідну домедичну допомогу. Щоб зупинити кровотечу, правоохоронці наклали турнікет та зафіксували час. До приїзду лікарів правоохоронці контролювали стан потерпілого та підтримували з ним розмову.

У подальшому бригада швидкої медичної допомоги госпіталізувала чоловіка до лікарні. Зі слів медиків, вчасно надана поліцейськими домедична допомога врятувала чоловіку життя.  

Наразі потерпілий перебуває під наглядом лікарів.

Джерело: Поліція Чернівецької області

peredplata