Без права керування та п’яний. У Чернівцях водій наїхав на ліхтар, дорожній знак та бордюр

Нетверезий водій вчинив ДТП, в якому дивом ніхто не постраждав

Учора, близько 23-ї години, інспектори отримали повідомлення про ДТП без травмованих, що трапилось на вулиці Сергія Скальда. 

Прибувши на місце події, патрульні зʼясували, що водій транспортного засобу Chevrolet не обрав безпечної швидкості руху, не впоралася з керуванням, в результаті чого скоїв наїзд на ліхтар вуличного освітлення, дорожній знак та дорожній бордюр.

 

Під час спілкування поліцейські помітили, що у 21-річного водія присутні характерні ознаки алкогольного сп’яніння. Патрульні запропонували йому пройти огляд на стан сп’яніння. Чоловік погодився. Результат — 0.27 проміле.

Також під час перевірки документів інспектори встановили, що керманич позбавлений права керування транспортним засобом та вже двічі протягом року притягався до відповідальності за керування в стані сп’яніння.

На чоловіка патрульні склали адміністративні матеріали:

✍🏼за ч. 3 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння або відмова від проходження огляду, правопорушення вчинене втретє протягом року) КУпАП;

✍🏼за ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка позбавлена права керування, правопорушення вчинене повторно протягом року);

✍🏼за ст. 124 (Порушення учасниками ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП.

Сідаючи за кермо в стані сп’яніння, ви наражаєте на небезпеку не тільки себе, а й інших учасників дорожнього руху.

Джерело: Патрульна поліція 

peredplata