Цієї ночі 22-річний буковинець на «BMW» в’їхав в електроопору з перекиданням авта

Автопригода трапилась у ніч з 26 на 27 березня у селі Динівці на автодорозі Н-03 зі сполученням «Житомир-Чернівці». Унаслідок аварії травмувався водій легковика. Наразі поліцейські встановлюють всі обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди. 

На місці інциденту працювала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції, його відділення № 6 (м. Новоселиця) та рятувальники. Попередньо поліцейські з’ясували, що 22-річний  місцевий житель, керуючи автомобілем «BMW», виїхав за межі проїжджої частини дороги, зіткнувся з електроопорою, після чого легковик перекинувся.

У результаті аварії травми отримав кермувальник транспортного засобу. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні для надання необхідної допомоги.

Відомості про ДТП слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Поліцейські Чернівецької області наголошують: лише неухильне дотримання Правил дорожнього руху дозволить зменшити випадки смертності й травматизму на автошляхах. Бережіть себе і не наражайте на небезпеку оточуючих!

 
Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata

Залишити відповідь