У Чернівцях п’яний чоловік в дворі будинку “настріляв” по пляшках собі 7 років тюрми

Учора 3 квітня під час моніторингу соціальних мереж буковинські правоохоронці виявили відеодопис, де видно, як невідома особа по вулиці Парковий проїзд обласного центру ходить з предметом, схожим на пістолет. Поліцейські затримали фігуранта за вчинення протиправних дій. За скоєне йому загрожує до семи років позбавлення волі. 

На місце інциденту виїхала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції та працівники Управління патрульної поліції в Чернівецькій області, де правоохоронці з’ясували, що 39-річний чернівчанин, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, у дворі біля свого будинку стріляв по пляшках.

За силової підтримки спецпризначенців Роти поліції особливого призначення ГУНП в Чернівецькій області правоохоронці затримали фігуранта у порядку ст. 298-2 (Затримання уповноваженою службовою особою особи, яка вчинила кримінальний проступок) Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі дізнавачі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Поліцейські звертаються до буковинців: якщо ви стали свідком вчинення протиправних дій, одразу телефонуйте на спецлінію «102»! Вчасно отримана інформація дозволить правоохоронцям попередити скоєння злочинів і вберегти здоров’я та життя громадян.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata

Залишити відповідь