Нетверезий голова райдержадміністрації Броварів збив чотирьох людей

Голова районної державної адміністрації міста Бровари Володимир Майбоженко в стані алкогольного сп’яніння збив чотирьох людей, серед них дитина. У ОВА вже повідомили про його звільнення.

Джерело: керівник Київської ОВА Руслан КравченкоНаціональна поліція України, місцеві телеграм-канали

Дослівно нацполіція: “Автопригода сталась сьогодні, 26 квітня, у місті Бровари, що на Київщині. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофора та скоїв наїзд на пішоходів. У результаті четверо людей отримали травми різного ступеня тяжкості. Серед постраждалих – дитина”.

 
 
ФОТО – НАЦПОЛІЦІЇ

Деталі: Перевірка на вміст алкоголю в крові водія показала 2,31 проміле (при дозволеній нормі – 0,2 проміле). Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

 

Голова Київської ОВА повідомив, що Майбоженка буде звільнено.

Пряма мова голови Київської ОВА: “Голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено.

Це єдиний правильний крок після жахливого інциденту, який стався в Броварах і внаслідок якого постраждали 4 людини. Зокрема 3 дорослих та одна дитина. Потерпілим надається вся необхідна допомога, насамперед медична”.

peredplata

Залишити відповідь