На Буковині без світла з різних причин перебувають кілька сіл та мікрорайон у Чернівцях

За інформацією Чернівціобленерго від ранку енергетики працюють над відновленням живлення аварійно знеструмленим мешканцям краю у кількох напрямках.
 
Так, через технологічне порушення в роботі обладнання 10 кВ тимчасово без електропостачання перебувають мешканці села Волока, Гряда і частина споживачів у мікрорайоні Роша у Чернівцях. Певну ділянку роботи вже виконали і частину споживачів перезаживили, проте, ще деякі буковинці змушені трохи зачекати, поки завершимо роботи і подамо напругу.
 
Окрім цього, щойно унаслідок ДТП збито електроопору на лінії 10 кВ, і через це мешканці с. Кам’янка без світла + частково знеструмлені Ст. Вовчинець, Б. Криниця та Багрянівка. По завершені роботи правоохоронців енергетики приступлять до відновлення пошкодженого обладнання.
 
Що стосується знеструмлення за графіками погодинних відключень (ГПВ) на сьогодні, 14 червня:
попередньо плануються стабілізаційні обмеження з 18:00 до 22:00 в усіх регіонах, і на Буковині також. Графік можна  побачити на сайті підприємства. Обленерго прогнозує, що поки відключення триватимуть по черзі для кожної групи не довше двох годин.
Про зміни повідомлятимуть додатково.
 
 

peredplata