У Чернівецькій області сталось потрійне ДТП

 Буковинські поліцейські розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди з потерпілою.

ДТП трапилась учора, 13 вересня, у селі Мамаївці Чернівецького району. Унаслідок зіткнення трьох транспортних засобів тілесні ушкодження отримала 26-річна водійка автомобіля «BMW». За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Для з’ясування обставин на місці події працювала слідчо-оперативна група відділення № 2 (м. Кіцмань) Чернівецького районного управління поліції та патрульні поліцейські. Попередньо правоохоронці встановили, що 20-річний водій автомобіля «Volkswagen T4», не обрав безпечної дистанції та допустив зіткнення з автівкою «BMW», під керуванням 26-річної місцевої жительки і подальшим зіткненням з мікроавтобусом «Mercedes-Benz Sprinter», за кермом якого перебував 63-річний буковинець.

У результаті аварії кермувальниця автівки «BMW» отримала тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілу до лікарні для надання необхідної допомоги.

Відомості про автопригоду слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Буковинські поліцейські звертаються до всіх учасників дорожнього руху бути відповідальними та неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху!

 

фото тут BLOCKEDis[.]gd/kXqWtyBLOCKED

Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

 

peredplata

Залишити відповідь