18 із 25 голів обласних МСЕК – офіційні мільйонери, – Головком

Тетяна Крупа, керівник Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи, очолила список найбагатших медиків в Україні. Згідно з даними, опублікованими в статті «Главкома», минулого року її офіційні доходи склали вражаючі 1,98 мільйона гривень, з яких 661,5 тисячі гривень — це зарплата, а 166 тисяч — пенсія. Вражаюча сума інших доходів досягла 1,15 мільйона гривень. На банківських рахунках Тетяна Крупа зберігала 678 тисяч гривень, 15,5 тисячі доларів США та 32,5 тисячі євро. Проте справжня розкіш криється в її готівкових заощадженнях — 15,2 мільйона гривень та 160 тисяч доларів.

Крім того, сім’я Крупи володіє 16 будинками загальною площею 292,6 квадратних метра, трьома квартирами у Хмельницькому, а також 40 земельними ділянками площею 33,5 гектара. Неперевершеним символом достатку став автомобіль Porsche Cayenne 2019 року, вартість якого склала 2,5 мільйона гривень, придбаний у розпал пандемії.

Друге місце у рейтингу «Главкома» посіла Юлія Даниленко, яка очолює вінницьку обласну МСЕК. За її декларацією, минулого року вона заробила 221,5 тисячі гривень, але загальна сума доходів досягла 2,5 мільйона гривень. На банківських рахунках Юлія тримала 1 мільйон гривень та 8,6 тисячі євро, а готівкою — 150 тисяч гривень. Її сім’я володіє будинком, чотирма квартирами та 25 земельними ділянками, а автопарк включає Tesla Model 3.

Третє місце посідає Володимир Решота з Львова, річна зарплата якого склала 499 тисяч гривень, а інші доходи — близько 4 мільйонів гривень. Він також задекларував 120,2 тисячі гривень пенсії і має чималі заощадження в банках.

Всього 18 із 25 голів обласних МСЕК стали офіційними мільйонерами, що піднімає питання про прозорість декларацій чиновників. Зокрема, керівник МСЕК Кіровоградщини, Олександр Донець, та інші очільники МСЕК з інших регіонів України також мають значні статки.

  

peredplata

Залишити відповідь