П\’ять новин, які ви могли проспати

П'ять новин, які ви могли проспати Подробиці вибуху автобуса під Маріуполем та трагедії з літаком Airbus A320, нова гаряча точка на карті світу — головні події ночі.

П\’ять новин, які ви могли проспати:

1. Європейський парламент погодився надати Україні 1,8 млрд євро макрофінансової допомоги. Відповідне рішення було ухвалене в рамках пленарного засідання. За проголосували 492 депутати, проти – 107, утрималися — 13.

2. МВС оприлюднило список постраждалих унаслідок вибуху автобусу \”Артемівськ – Горлівка\”. 19 постраждалих доставлені до лікарні, 4 людини загинули. Тим часом у керівництві міліції Донецької області повідомляють, що автобус після вибуху бойовики обстріляли з мінометів.

3. На мапі світу з\’явилася нова гарча точка. Саудівська Аравія та її союзники з коаліції країн Перської затоки почали військову операцію в Ємені проти повстанців-хуситів, які заявили про захоплення влади в країні після того, як змусили тікати зі столиці президента Абд-Раббо Мансур Хаді. Війська коаліції завдали авіаудари по позиціях хуситів у Сані.

4. У кабіні пасажирського Airbus A320, що розбився у французьких Альпах, перебував лише один пілот, другий не міг потрапити всередину через замкнені двері. Незадовго до падіння літака один з пілотів покинув кабіну, потім спробував увійти, навіть намагався виламати двері, але марно.

5. Керівництво сектору \”М\” в зоні АТО дало наказ \”Правому сектору\” залишити позиції під Маріуполем і покинути зону бойових дій, якщо добровольці не вступлять до офіційних підрозділів сил АТО. У \”Правому секторі\” наказ називають злочинним і заявляють, що, скоріше за все, не будуть його виконувати.
Більше читайте тут: http://tsn.ua/svit/p-yat-novin-yaki-vi-mogli-prospati-417662.html

peredplata