Це жахливе відео.

Це жахливе відео.Після того, як суд не знайшов нічого протизаконного в роздачі їжі , то міліція просто стала блокувати продуктові автомобілі .

Що з цього вийшло, дивіться на відео.
Подумайте за кого тепер голосуватимуть ці нещастя люди.
Подивіться жахливе відео .
І зрозумійте до чого ми всі докотилися .

Жителі Чернігова вступили у протистояння з міліцією, щоб відбити машину з гуманітарною допомогою на трасі Чернігів-Мена.

Як стало відомо журналістам, після блокування вивантаження продуктів і перешкоджання роботі пунктів соціальної допомоги \”УКРОП\” в місті Чернігові, відбулася велика сутичка місцевих жителів з міліцією і солдатами Нацгвардії.
На трасі Чернігів-Мена була заблокована одна з машин з гуманітаркою.
Траса була перекрита жителями міста, в основному, пенсіонерами, протягом півгодини. В результаті близько двохсот чоловік оточили міліцію і прорвалися до вантажівки.
У конфлікті не обійшлося без постраждалих.
Поки відомо про одну пенсіонерці, яку вдарив міліціонер.
Міліція блокувала роздачу гуманітарної допомоги з машин в Чернігові. Була зупинена робота волонтерів в декількох точках міста.
Гуманітарку жителям міста роздавали волонтери в пунктах безкоштовної соціальної допомоги \”УКРОП\”. Активісти пов\’язують дії міліції з ім\’ям провладного кандидата в народні депутати по 205-му округу Сергія Березенко.
Присутній на місці батальйон МВС \”Чернігів\” відмовився виконувати наказ і взяти в оточення автомобілі з гуманітаркою і людей. Також поруч були помічені тітушкі.

peredplata