На борту гелікоптера, який упав у Росії, перебував міністр оборони Росії – Шойгу

Сьогодні, 4 березня, у Росії у Володимирській області впав гелікоптер. Як повідомляє Freshnovosti, за попередніми даними, на борту перебували 4 людини. Вертоліт перебував у резерві міністерства внутрішніх справ Росії.

На борту гелікоптера, який упав у Росії, перебував міністр оборони Росії - Шойгу

Транспорт зазнав аварії неподалік від річки Нерлі, яка протікає на кордоні Іванівської і Володимирської областей. Як повідомило РІА Новини, екіпаж гвинтокрила МВС, який здійснив жорстку посадку на кордоні Іванівської і Володимирської областей, живий і серйозно не постраждав.

\”З ними вдалося вийти на зв\’язок. Там лісовий масив, проблеми зі стільниковим зв\’язком, але хлопці відзвонились, і попередня інформація є, що вони всі живі та екстреної допомоги не потребують\”, – розповіли в екстреній службі з місця події.

Також в службі повідомили, що причиною різкої посадки стала несправність рульового управління.

Нагадаємо, сьогодні, 4 березня, в Росії винищувач Міг-31 вимушено приземлився в Красноярському краї через датчик несправності. Повідомляється, що після техогляду літак повинен продовжити політ.

За деякими даними російських ЗМІ, на борту гвинтокрила, яктй направлявся у бік Іваново знаходився і Мністр оборони Росії – Сергій Шойгу. Інформація перевіряється.

peredplata