Вбивство Шеремета День 120-й

Вбивство Шеремета  День 120-йРадник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко сподівається, що до кінця року буде конкретний результат у справі про вбивство журналіста \”Української правди\” Павла Шеремета.

За словами Геращенко, \”слідчі провели величезний обсяг слідчих робіт, допитані тисячі свідків\”.
Він зазначив, що відпрацьовуються всі можливі версії, і на сьогоднішній день основні версії не стосуються журналістської діяльності Шеремета.
За словами депутата, основна версія, яку розглядає слідство, – що замовники вбивства були з Росії.
\”Шеремет працював в Росії, і у нього були контакти в бізнес-середовищі і політичному середовищі. Тому це основна версія\”, – сказав Геращенко.
\”У таких замовних вбивствах завжди прораховують наслідки, щоб замітати сліди, тому не може бути швидких результатів. Те, що злочин буде розкрито і лиходії притягнуті до відповідальності, сумнівів немає\”, – додав він.
Як відомо, один з керівників \”Української правди\” Павло Шеремет трагічно загинув уранці 20 липня в результаті вибуху авто керівника видання Олени Притули, в якому він перебував.
Генпрокурор Юрій Луценко назвав основною версією вбивства Шеремета помсту за його професійну діяльність.
Протягом останніх місяців поліція і силові керівники не розголошують жодної інформації, заявляючи, що це може нашкодити слідству.
Водночас перший заступник голови Національної поліції Вадим Троян стверджує, що у розслідуванні справи про вбивство Павла Шеремета є прогрес.

peredplata