Тимошенко нацькувала спецслужби США на українських журналістів

Тимошенко нацькувала спецслужби США на українських журналістівРостислав Шапошников з Віктором Смалієм передають з Вашингтону:

-Юлія Тимошенко нацькувала спецслужби США на Віктора Смаль і Ростислава Шапошникова.

31 січня ми зняли відео, як Ю.Тимошенко зупинилася в шикарному готелі Willard InterContinental під час візиту до Вашингтона. Ми залишили її помічникові нардепу Г.Немирі наші ПІБ і телефон з проханням записати інтерв\’ю. Замість цього, Юлія Тимошенко настукала спецслужбам США (розумієте яким?) І поскаржилася, що ми порушуємо її приватність!

На наступний день, до Віктора Смалія, який запрошений на Молитовний сніданок, підійшли правоохоронні органи США та заявили, що їм надходила скарга від Ю.Тимошенко.

Віктор Смалій пояснив, що сюжет був зроблений в холі готелю і ніхто в її номер не заходив.

Співробітники поводилися жорстко, але гранично коректно. Питання було закрите. Але сам факт – Юлія Тимошенко, яка хвалила \”Дорожній контроль\” за те, що ми знімаємо сюжети про чиновників, скаржиться в США на те, що \”Дорожній контроль\” зняв її готель !!!! Більш того, члени делегації від Тимошенко підходили до Віктора Смалія і називали \”Дорожній контроль\” мразями і шантрапою\”. Також звучали такі слова \”навіщо ви привели цих ніщебродов?\”.

Цікаво, що співробітників спецслужб США до Віктора Смалія підвів безпосередньо Михайло Жовнер, який є організатором українського молитовного сніданку в рамках американського молитовного сніданку. Це ж яке поскудство – українці скаржаться американцям, щоб вони заткнули рот іншим українцям, які знімають готель українських можновладців.
Нема слів…

peredplata