У Криму грабують церкви

У Криму грабують церкви

У Симферополі московити не втрималися й розграбували церковне начиння з храму св. рівноапостольних князів Ольги та Володимира Української православної церкви Київського патріархату.
За словами архієпископа Сімферопольського і Кримського УПЦ КП Климента, російські \”сіловікі\” забрали хрест, церковний посуд, раритетні ікони, столовий посуд із порцеляни і богемського кришталю, які були подаровані церкві, а також килими.
Опису речей не складали, архієпископу не пропонували підписати жодного акта про вилучення церковного майна. У числі вилученого було майно з Каплиці в ім\’я Христа Спасителя і майно із закритого раніше севастопольського храму, зазначив архієпископ Климент.
Очевидно, причиною атаки є правдивий дух, який береже архієпископ Сімферопольський і Кримський УПЦ КП Климент. Нещодавно він виступив з привітанням з Днем Незалежності України з Криму, прочитавши частину вірша Василя Симоненка \”Де зараз ви, кати мого народу\”, пророчі для кримських окупантів слова цього вірша цілком могли розлютити окупантів.

Олександр Палій

P.S. Треба сказати, що грабування християнських храмів і паплюження святинь – традиційне заняття московитів, коли їм дають волю.

peredplata