На Буковині батьки під час походу за грибами загубили в лісі свого 2-річного сина

У Чернівецькій області місцеві жителі спільно з рятувальниками розшукали дитину, яка загубилася у лісі під час збирання грибів із батьками.

Як повідомили кореспонденту molbuk.ua мешканці Йорданештів Глибоцького району, у середу, 24 жовтня приблизно о 15.30 під час походу в гриби батьки загубили свого дворічного сина.

Батьки викликали на місце пригоди рятувальників, які через деякий час спільно з місцевими мешканцями знайшли хлопчика.

Якщо ви збираєтесь на прогулянку до парку або лісу, попередньо проведіть розмову з дитиною. Для неї повинно бути абсолютним табу йти від вас занадто далеко. Звичайно, в лісі дитина не повинна ходити з вами за руку, адже їй хочеться побігати та погратися, але це має бути у вашій присутності. В жодному разі не можна тікати чи ховатися від батьків. Якщо малюк загубився, дорослі мають розділитися та вирушити на пошуки одночасно в різних напрямках, періодично гукаючи дитину. А дитина, в свою чергу, має пам’ятати, що в такому випадку потрібно залишатися на місці та голосно кликати дорослих.

Якщо в парку чи лісі є водойма, не дозволяйте дитині підходити до води або можете це зробити лише разом. Велику небезпеку становлять обривчасті береги, тому в жодному разі не випускайте руку дитини зі своєї та не підходьте близько до краю.

peredplata