У Чернівцях до лікарні  внаслідок обмороження потрапила пенсіонерка

22 листопада до опікового відділення лікарні швидкої медичної допомоги міста Чернівці госпіталізували жінку, 1939 року народження. Лікарі оглянули постраждалу та встановили діагноз обмороження нижніх кінцівок. Про це інформує прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

У зв’язку з цим Управління ДСНС України  у Чернівецькій області наголошує громадянам на важливості дотримання простих правил, які допоможуть запобігти небажаним переохолодженням у холодну пору року.

По-перше, завжди одягайтеся тепло і відповідно до погоди. Верхній одяг краще носити непромокаючий, а вбрання слід підбирати так, щоб між шарами одягу залишався прошарок повітря, який утримує тепло. Не взувайте тісного взуття – якщо під час руху нога у черевику постійно буде в одному положенні, це призведе до оніміння стопи і обмороження. Перед виходом на вулицю у прохолодну погоду завжди одягайте рукавиці.

Якщо під час перебування на відкритому повітрі ви відчуваєте озноб,  негайно зайдіть до теплого приміщення, щоб зігрітися та відразу оглянути місця можливого обмороження.

При перших ознаках обмороження негайно звертайтеся до лікувального закладу за кваліфікованою медичною допомогою.

 

 

 

peredplata