Термінова заява: Спецслужби РФ готують ліквідацію українських політичних діячів — Турчинов

За словами Турчинова, РФ має намір «створити хаос і дестабілізувати ситуацію» в Україні Спецслужби Російської Федерації готують ліквідацію українських політичних і громадських діячів, а також представників ЗМІ.

Про це йдеться в заяві секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова, передає  пресс-служба відомства.

За словами Турчинова, російські спецслужби створили мережу терористичних груп для ліквідації політичних, громадських діячів, представників ЗМІ «з метою нагнітання страху, створення хаосу і дестабілізації ситуації в Україні, щоб зламати готовність українців чинити опір військової агресії РФ».

Він також зазначив, що відповідальність за використання спецслужб для організації терористичної діяльності «повністю несе політичне керівництво РФ, яке перетворило свою країну в центр світового тероризму».

«Україна буде переслідувати в правовому порядку і зажадає, зокрема, через міжнародні інстанції, видачі всіх злочинців, причетних до організації терористичної діяльності на нашій території, які ховаються за посвідченнями російських спецслужб в РФ. Ми будемо жорстко запобігати будь-які дії, які загрожують життю українських громадян », – додав Турчинов.

peredplata

2 thoughts on “Термінова заява: Спецслужби РФ готують ліквідацію українських політичних діячів — Турчинов

Comments are closed.