У Фищука знову обшуки (оновлено)

З джерел, яким ми довіряємо,  стало відомо, що у екс-губернатора Буковини Олександра Фищука та членів його родини правоохороннні структури з Києва проводять обшуки. Обшуки проводяться у всіх помешканнях, які належать Фищуку та його родині.

фото “Букінфо”

Причиною обшуків називають надмірне збагачення  під час перебування Олександра Фищука на посаді голови Чернівецької ОДА.

За інформацією прес-служби управління захисту економіки Нацполіції в Чернівецькій області, сьогодні вранці співробітники відомства проводять санкціоновані обшуки за двома адресами.
Водночас в управлінні зазначили, що станом на 12:00 співробітникам прес-служби невідомі будь-які інші подробиці обшуків у Фищука.

У вказаних слідчих діях по вулицях Головній та Ковельській також беруть участь співробітники Національного антикорупційного бюро України,  про це пишуь чернівецькі ЗМІ.

Як відомо, 6 березня цього року правоохоронці проводили обшуки у кількох офісах та квартирах, у тому числі родичів Олександра Фищука, у рамках кримінального провадження, яке стосується осіб, причетних до контрабанди. Ці обшуки пов’язували із діяльністю колишнього зятя Фищука Олександра Ліщука, який нібито займався «цигарковою контрабандою».

Фищук був звільнений з посади голови Чернівецької ОДА 23 листопада відповідним указом президента України Петра Порошенка.

peredplata