Протистояння між Проданом і Каспруком переходять межі моральності

У Чернівцях сталася пригода. Авто, яке возить мера Каспрука потрапило у ДТП. Автівка рухаючись заднім ходом, збила жінку. Слава Богу, травми незначні. Але водій отримав стрес. Хто водить автомобілі, розуміє, який то стан, коли потрапляєш у ДТП. Мера тоді не було. Але його опонети у соцмережах і у ЗМІ почали ледь не звинувачувати Каспрука в аварії. Вони не слухають уже ні розуму, ні правди. 

До чого дійшло протистояння у міській раді?

З цим питанням ми звернулися до голови фракції, ветерана АТО Василя Максимюка:

– Ситуація дуже неприємна, – говорить Василь Сидорович. – У першу чергу для водія. Мене зрозуміють всі, хто водить авта. Але при чому тут мер? Його не було  в автомобілі. Тож треба, аби політичні протистояння зайшли так далеко, що вже їхні носії втрачають розум і людяність. Вони радіють тоді, коли в опонентів якісь негаразди, не зважають на морально-етичні принципи.

Я не раз вже звертався й до Каспрука і до Продана: якщо ви не зупинетесь, то вас і нас всіх зупинять люди. І добре, буде, коли при цьому хтось з нас не постраждає фізично. Бо людям терпець уривається. Ви оба водите авта. І маєте усвідомлювати, який стан зараз у водія після ДТП. Навіщо підігріваєте пристрасті там, де це не потрібно робити.

Зупиніться! Бо лихо вам буде.

peredplata