Облилась бензином: на Буковині жінка отримала важкі опіки тіла через необережність

У Чернівецькій області 49-річна жінка отримала важкі травми внаслідок спалаху бензину.

Як повідомили кореспонденту molbuk.ua очевидці, інцидент стався пізно ввечері в селі Горішні Шерівці Заставнівського району.

Як повідомили у прес-службі Головного управління Нацполіції в області, інцидент стався після сімейної сварки з чоловіком, 1965 року народження на грунті зловживання останнім спиртними напоями.

“Жінка облила себе легкозаймистою рідиною та підпалила її. В результаті чого останню із діагнозом “термічні опіки обличчя, обох рук, спини та грудної клітини” госпіталізована в опікове відділення ЛШМД”, – повідомили у прес-службі.

Водночас у лікарні швидкої медичної допомоги повідомили, що в жінки опіки 25% тіла.

Стан потерпілої середньої важкості.

Родичі постраждалої розповіли, що жінка справді посварилась зі своїм чоловіком через те, що він вживав спиртне. Натомість вони відкидають версію про те, що жінка намагалась вчинити суїцид. Кажуть, що надзвичайна пригода сталася через необережність.

“Того вечора батьки добряче посварилися. Мама вийшла на вулицю підпалити буржуйку. Вона намочила ганчірку в бензин, і підкурила цигарку, через що в моменті все спалахнуло. В цей момент на вулицю вийшов тато, і побачив таку картину – що мама горить. Він швидко набрав відро води, вилив на неї, і зірвав із неї одяг”, – розповіла кореспонденту molbuk.ua дочка постраждалої.

За її словами, правоохоронці ще не опитували постраждалу у зв’язку з цією пригодою.

peredplata