Чернівецька область: упродовж вихідних сталося 7 пожеж, під час двох з них загинули 2 жінки

Про це інформує Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

31 січня у селі Валява на Кіцманщині сталася пожежа у житловому будинку, внаслідок якої загинула 74-річна жінка. За попередніми висновками фахівців, до пожежі призвело порушення правил безпеки при експлуатації печі. Ймовірніше всього, через перекал печі зайнялись дрова, які були складені біля пічки. У кімнаті виникла пожежа. Її площа була незначною, тому за певний час пожежа самоліквідувалась, вогнеборці на місце події не викликались. Однак, цього було достатньо, аби обірвалося людське життя. Те, що сталася пожежа помітили родичі, котрі повернулись додому та виявили у будинку тіло жінки, вона вже не дихала. Тіло загиблої направили на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті.

Ще одна пожежа з трагічними наслідками виникла 2 лютого у селі Форосна Новоселицького району. У той час 85-річна власниця перебувала вдома сама. Коли повернувся її чоловік, пожежа у житловому будинку вже самоліквідувалась, рятувальники до її гасіння не залучались. У житловій кімнаті господар побачив згорілі домашні речі та виявив без ознак життя свою дружину. Тіло жінки направили на судово-медичну експертизу міста Новоселиця. Причина пожежі встановлюється.

Також упродовж вихідних пожежно-рятувальні підрозділи виїжджали на ліквідації пожеж у Вижницькому, Глибоцькому, Новоселицькому районах та місті Чернівці. 

 

 

 

peredplata