На березі Прута прикордонники затримали трьох буковинців

На кордоні з Румунією прикордонниками Чернівецького загону затримано трьох буковинців, що намагалися порушити кордон – повідомляє пресслужба Чернівецького прикордонного загону.

Рух невідомих у напрямку держкордону вчора, 2 квітня, зафіксував за допомогою оптичних засобів прикордонний наряд відділу «Мамалига». Аби перекрити шлях відступу правопорушників, на допомогу нарядові одразу ж вислали групу реагування.

Однак невідомих, які подолали загороджувальний паркан та контрольно-слідову смугу, затримав наряд відділення «Тарасівці». Саме на ділянці цього підрозділу чоловіки спробували здійснити підхід до кордону. До річки Прут, по якій пролягає лінія державного кордону, затримані не дійшли 100 метрів. Чоловіками виявилися місцеві мешканці, віком від 21 до 26 років, жодних документів, що посвідчують особу у них не було.

Надалі затриманих для з’ясування усіх обставин правопорушення та складання адміністративних справ за ч. 2 ст. 204-1 КУпАП доставлено до відділення прикордонної служби «Тарасівці».

 

 

 

peredplata