Буковинець за налагодження грального бізнесу “сяде” на 4 роки

Прокуратура Чернівецької області підтримала обвинувачення у кримінальному провадженні відносно мешканця Чернівецької області за фактом вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 369, ч.1 ст. 203-2 КК України (надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище та зайняття гральним бізнесом). Про це повідомляє пресслужба прокуратури Чернівецької області.

Встановлено, що чоловік організував діяльність, направлену на зайняття гральним бізнесом, використовуючи для цього два заклади, обладнані комп’ютерною технікою.

З метою налагодження незаконної співпраці з правоохоронними органами, надав керівнику відділення поліції неправомірну вигоду в сумі 5000 грн для забезпечення безперешкодної протиправної діяльності у сфері забороненого законом грального бізнесу на території Чернівецької області.

Вину правопорушника в інкримінованих йому кримінальних правопорушеннях доведено повністю.

Вироком Глибоцького районного суду правопорушника визнано винним та призначено міру покарання у виді позбавлення волі строком на 4 роки без конфіскації майна та штраф в розмірі 340 000 грн.

Обвинувачений не погодився з рішенням суду першої інстанції та оскаржив його в апеляційному порядку.

Чернівецьким апеляційним судом рішення суду першої інстанції залишено в силі.

 

peredplata