У Чернівцях по Руській загорівся підвал багатоповерхівки, в якому двірник облаштував собі житло

Чернівецька область: рятувальники ліквідували 3 пожежі, на одній з них травмовано людину

Увечері 18 травня виникла пожежа в обласному центрі. На вул. Руській сталося загорання в підвалі 9-поверхового багатоквартирного житлового будинку. У цьому приміщенні облаштував собі комору двірник будинку. На момент виникнення пожежі чоловік перебував всередині. За попередніми висновками фахівців, причиною загорання стало порушення правил експлуатації електропобутових приладів, внаслідок чого у підвалі загорілися речі, що там знаходилися. Рятувальників на місце події викликали мешканці 9-поверхівки, коли побачили, що з приміщення йде дим. На момент виявлення пожежі місцевими жителями її площа становила 50 кв. м. Люди знали, що у приміщення може перебувати людина. До прибуття рятувальників їм вдалося вивести чоловіка, який знаходився у підвалі, на свіже повітря.  Вогнеборці 2 державної пожежно-рятувальної частини міста Чернівці, одягнувши апарати захисту органів дихання та зору, ліквідували пожежу. Травмованого внаслідок пожежі чоловіка з діагнозом отруєння чадним газом та опіками медики госпіталізували до Чернівецької обласної клінічної лікарні. Полум’я знищило речі домашнього вжитку в підвальному приміщенні.   Про це інформує Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Також учора на лінію 101 надійшло повідомлення про пожежу в селі Василівка Сокирянського району. На відкритій території гідроакумулювальної електростанції загорілася дерев’яна тара від обладнання. Пожежу було ліквідовано пожежно-рятувальними підрозділами. У результаті згоріла дерев’яна тара від обладнання. Причина пожежі встановлюється.

Окрім цього, рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку в селі Бережонка Вижницького району, що виникла внаслідок короткого замкнення електромережі.                                      

 

 

peredplata