Вибух на Позняках: відбуваються обшуки в газорозподільній компанії.

За фактом вибуху на Позняках в Києві проходять обшуки в газорозподільній компанії, яка обслуговує багатоповерхівку. Поліція відкрила провадження за фактом можливого порушення вимог пожежної безпеки.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ України.

Після проведення експертизи на предмет подальшого руйнування, жителям будинку дозволять зайти до квартир, щоб забрати найнеобхідніші речі. Будівля цілодобово охоронятиметься поліцейськими і бійцями Національної гвардії.

Нагадаємо, сьогодні вранці в одній з багатоповерхівок на Позняках стався потужний вибух. У результаті були зруйновані декілька поверхів будинку. Мешканці будинку кажуть, що відчували запах газу перед вибухом.

Рятувальники офіційно підтверджують, що в результаті вибуху в багатоповерхівці на Позняках в Києві загинули 2 людини. Жертвами трагедії стали дві жінки.

Про це на брифінгу заявив пресофіцер Держслужби з надзвичайних ситуацій Олександр Хорунжий.

За його словами, станом на 18:00 є офіційна інформація про двох загиблих від вибуху в будинку на вулиці Соломії Крушельницької у Дарницькому районі столиці.

«Станом на 18 годин у нас вже двоє загиблих. Це жінка 1943 року народження, яку знайшли раніше, і ще одна особа жіночої статі. Зараз з’ясовують, хто це і інші дані», – розповів Хорунжий.

Представник ДСНС зазначив, що друге тіло знайшли на шостому поверсі пошкодженого вибухом будинку.

peredplata