Поліцейські розшукали малолітнього буковинця, який переховувався в одному з будинків на Кіцманщині

Нагадаємо: ввечері 10 серпня до поліції надійшло повідомлення про зникнення безвісти 12-річного жителя села Ошихліби Кіцманського району, який перебував у лікарні в Чернівцях. Поліцейські Чернівецької області негайно розпочали пошуки хлопчика, поступово перевіряючи всі місця його можливого перебування. Сьогодні, 11 серпня, правоохоронці розшукали дитину. Наразі життю та здоров’ю хлопця нічого не загрожує.

Отримавши повідомлення про зникнення дитини, співробітники Ситуаційного відділу ГУНП в Чернівецькій області відразу скерували на місце події керівництво та слідчо-оперативну групу Чернівецького відділу поліції, співробітників сектору ювенальної превенції та кінологічного центру обласного управління НПУ.

До пошуків малолітнього буковинця залучили всі наряди поліції області, інспекторів ювенальної превенції, оперативників, криміналістів, а також орієнтували громадськість, перевізників, служби таксі й соціальні служби.

Поліцейські відпрацювали місця можливої появи розшукуваного, опитали родичів, знайомих за адресами проживання та навчання й перевірили медичні заклади, вокзали, місця збору молоді, заклади з продовженим режимом роботи.

Пошуки тривали цілу ніч. Сьогодні, приблизно о 13 годині інспектори ювенальної превенції Кіцманського відділу поліції розшукали хлопчика в одному з будинків на території Кіцманщини, де він переховувався. Зараз поліцейські й представники соціальних служб працюють з малолітнім, щоб з’ясувати всі обставини події та попередити подібні випадки у майбутньому.

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata