В Україні помер відомий лікар, який бився з коронавірусом: фото

У місті Почаєві Тернопільської області на 51-році життя помер відомий лікар Іван Венжинович, який потрапив в районну лікарню ввечері 28 вересня з пневмонією і підозрою на СOVID-19.

Про його смерть повідомили на Facebook-сторінці Почаївської районної клінічної лікарні, опублікувавши фото медика, яке добре відоме українцям – з написом “Спасибі за життя” цей знімок було розміщено на білбордах по всій країні.

Як відомо, Іван Венжинович займався лікуванням хворих з СOVID-19.

“Нехай добра світла пам’ять назавжди залишиться в серцях усіх, хто його знав, кого нн лікував, любив і поважав. Нехай милосердний Господь заспокоїть його душу в Своїх небесних оселях, там, де покояться праведні. Вічна і світла пам’ять”, – йдеться в повідомленні лікарні.

Як повідомив головний лікар лікарні Богдан Кучер місцевому виданню “Терміново”, тут ще чекають результатів ПЛР-тесту померлого, якого госпіталізували в понеділок, 28 вересня

 

Як повідомляв “Апостроф”, в Британії коронавірус вбив вагітну медсестру, яка продовжувала працювати в лікарні в розпал пандемії, її дитину дивом врятували шляхом екстреного кесаревого розтину.

peredplata