У Чернівцях назріває державний переворот

З джерел, яким довіряє газета «Час», стало відомо, що у Чернівцях ТВК готується до перерахунку ще 40 дільниць, на яких відбулися вибори 25 жовтня.

Зараз різко змінили голову ТВК від ВО «Батьківщина». Для попередньої голови це було так несподівано, що вона навіть не змогла оговтатися, як ЦВК видала наказ про зміну голови. Зараз ТВК очолює Сергій Ключук.

А тим часом до судів подаються якісь позови, а перерахунок голосів затягується. При цьому створюється видимість роботи ТВК. За день обраховують по 1-2 дільниці. А всього хочуть обрахувати 61 дільницю. Такими темпами рахуватимуть до Нового року.

А там вже, можливо, й оголосять вибори недійсними. Таким чином у Чернівецькій області вибори не відбудуться до Чернівецької обласної ради, Чернівецької районної і Чернівецької міської рад.

Кому це вигідно?

Перше: партіям ОПЗЖ, «За майбутнє», «Батьківщина»,  «Партія Чернівчан» і «Перемога Пальчевського». Вони не заходять до міської ради і не долають 5-відсотковий бар’єр до районної та обласної рад.

Друге: це вигідно Івану Мунтяну. Його відсторонено від посади до 20 листопада. Якщо не буде наступного суду до того часу , і НАБУ не доведе криміналу на Івана Мунтяна, то він приступить до виконання обов’язків голови обласної ради. А тоді вже може зробити все можливе й неможливе, аби нова обласна рада не була обрана й не працювала.

Таким чином у місті, районі та області буде знищено місцеве самоврядування і здійснена спроба державного перевороту.

peredplata