На Буковині син забив власну матір до смерті

Ввечері 23 грудня на спецлінію 102 надійшло повідомлення від жительки селища Глибока про те, що її брат наніс тілесні ушкодження матері, внаслідок чого жінка померла у власному помешканні. Правоохоронці за цим фактом розпочали кримінальне провадження. За скоєне порушнику загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це інформує Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

На місці події слідчо-оперативна група Глибоцького відділення поліції встановила, що між 45-річним чоловіком та його 72-річною матір’ю виникла суперечка. Під час словесного конфлікту, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, буковинець наніс жінці численні удари ногами у груди. Від отриманих травм потерпіла знепритомніла. Тоді син звернувся по допомогу до рідної сестри, яка живе поруч. Однак врятувати матір не вдалося. Вона померла раптово у власному будинку до приїзду швидкої медичної допомоги.

Слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці затримали чоловіка в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

За клопотанням слідчих поліції Глибоцький районний суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою протягом двох місяців без альтернативи внесення застави.

Тіло загиблої слідчі направили для проведення судово-медичної експертизи. Її результати засвідчили, що причиною смерті є політравма (закрита тупа травма грудної клітини і черева з травмами ребер та ушкодження внутрішніх органів).

Проводиться досудове розслідування.

 
 

peredplata