Чернівецька область: за добу виникло 4 пожежі, на одній з них травмувався чоловік

11 березня  під час пожежі у житловому будинку в селі Колінківці Хотинського району травмувався чоловік. За попередніми висновками фахівців, пожежа виникла у житловій кімнаті через необережність під час паління власника будинку. Чоловік закурив цигарку й заснув, а недопалок впав з його рук і спричинив займання. Дим з будинку помітили сусіди. Вони викликали рятувальників і водночас кинулися всередину на порятунок господарю. Люди допомогли 78-річному чоловіку вийти з приміщення. Внаслідок пожежі господар травмувався. У подальшому з опіками та отруєнням чадним газом його госпіталізували до лікувального закладу міста Чернівці. Пожежу на площі 10 кв. м ліквідував місцевий пожежно-рятувальний підрозділ села Колінківці до прибуття рятувальників з міста Хотин. Від вогню було врятовано житловий будинок. Внаслідок пожежі пошкоджено домашні речі, меблі, побутову техніку.

У селі Костичани Новоселицького району теж горів житловий будинок. За попередніми висновками фахівців, пожежа сталася внаслідок короткого замкнення електромережі на кухні. У будинку утворилося щільне задимлення. Власники помітили це та викликали вогнеборців. На місце події прибули працівники 11 державної пожежно-рятувальної частини міста Новоселиця та місцевий пожежно-рятувальний підрозділ села Костичани. Вони ліквідували пожежу в тих самих межах, в яких застали її на момент приїзду. Завдяки злагодженим діям вогнеборців від знищення було врятовано житловий будинок. Вогонь знищив побутову техніку, меблі та речі домашнього вжитку.

Окрім цих пожеж, минулої доби у смт Путилі горів автомобіль, а у місті Чернівці рятувальники ліквідували пожежу в дачному будинку.

Про це повідомляє Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

 

peredplata