Поліцейські оперативно розшукали зниклого малолітнього буковинця

Упродовж двох діб батьки намагалися самотужки знайти дитину і лише потім звернулися до поліції по допомогу. Вже за 1,5 години правоохоронці знайшли хлопчика. Наразі він удома з батьками.

Сьогодні, 29 березня, вранці на спецлінію 102 звернулася жителька Чернівецького району та повідомила, що її 12-річний син два дні тому пішов з дому та досі не повернувся. Співробітники Ситуаційного відділу ГУНП в Чернівецькій області скерували до заявниці слідчо-оперативну групу та орієнтували на пошуки зниклої дитини інспекторів ювенальної превенції, оперативників кримінальної поліції, наряди поліції області та представників соціальних служб.

Правоохоронці крок за кроком відпрацьовували вокзали, готелі та інші місця можливого перебування розшукуваного. Вже невдовзі інспектор ювенальної превенції Сергій Мурар разом з колегою з карного розшуку знайшли хлопця неподалік Чернівців. Юний втікач так і не зміг пояснити поліцейським, чому пішов з дому. За час відсутності хлопця будь-яких протиправних дій відносно нього не вчинялося.

Правоохоронці повернули розшукану дитину батькам і провели профілактичну бесіду для уникнення подібних ситуацій у майбутньому.

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata