Чернівецька область: ліквідовано 3 пожежі у житловому секторі

Чернівецька область: ліквідовано 3 пожежі у житловому секторі

Про це інформує Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Минулої доби на території області виникли 3 пожежі, всі – у житловому секторі. Так, у селі Бояни Боянської ТГ Чернівецького району сталася пожежа в житловому будинку. За попередніми висновками фахівців, займання виникло через недолік конструкції димаря. Власниця розпалила пічку, щоб отопити оселю. Через те, що в димарі була тріщина, загорілося дерев’яне перекриття на горищі, в подальшому вогонь поширився на площу 70 кв. м. Про пожежу рятувальникам сповістили сусіди, коли побачили, що з-під покрівлі будинку йде дим. На виклик прибули рятувальники 11 державної пожежно-рятувальної частини міста Новоселиця та місцевий пожежно-рятувальний підрозділ села Бояни. Вогнеборці ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали її на момент прибуття, врятувавши від полум’я житловий будинок та сусідню літню кухню. Внаслідок пожежі знищено покрівлю житлового будинку на площі 70 кв. м, речі домашнього вжитку на горищі.

У селі Романківці Сокирянської ТГ Дністровського району трапилася пожежа в навісі з сіном. Її помітили перехожі та зателефонували на спецлінію 101. Зважаючи на те, що навіс був дерев’яним, а всередині зберігались сіно, дрова і домашні речі, полум’я поширилося досить швидко і охопило всю площу споруди – 100 кв. м.  Рятувальники з міста Сокиряни та місцевого пожежно-рятувального підрозділу села Романківці ліквідували пожежу. В результаті вогонь знищив навіс. Причина пожежі встановлюється.

Ще одну пожежу рятувальники ліквідували уночі 20 квітня у квартирі у місті Сокиряни Сокирянської ТГ Дністровського району.

 

 

peredplata