Мешканці Красноїльська виявили в лісосмузі перекинуте авто з водієм

На Буковині правоохоронці розслідують обставини аварії, у якій травмувався водій – Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Вчора, 20 квітня, до поліції звернулися жителі селища Красноїльськ та повідомили про те, що під час прогулянки на лісовій дорозі виявили травмованого водія, який перекинувся в автомобілі. Для надання допомоги та з’ясування причин інциденту одразу виїхали медики та правоохоронці.

На місці події слідчо-оперативна група відділення поліції №1 (м.Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції встановила, що того вечора 33-річний водій автомобіля «Volkswagen», рухаючись дорогою у лісосмузі, не впорався з керуванням на повороті, з’їхав у кювет та перевернуся. Внаслідок ДТП кермувальник отримав травми голови та зламав передпліччя. Попередньо, водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Потерпілого медики госпіталізували до травматологічного відділення Сторожинецької центральної районної лікарні.

За вказаним фактом слідчі поліції внесли  відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці призначили низку експертиз для визначення остаточних причин скоєння ДТП.

Триває досудове розслідування.

 

peredplata