Чернівецька область: рятувальники ліквідували 5 пожеж упродовж доби

Чернівецька область: рятувальники ліквідували 5 пожеж упродовж доби

Про це інформує Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області.

29 квітня у місті Вашківці Вашківської ТГ Вижницького району сталася пожежа в закинутій господарській будівлі. За попередніми висновками фахівців, до пожежі призвело необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Швидкому поширенню полум’я сприяло те, що споруда була дерев’яною. Коли пожежу помітили випадкові перехожі, які йшли повз, уся споруда вже була охоплена вогнем. Площа пожежі склала 120 кв. м. Рятувальники з міста Вашківці ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали її на момент прибуття. Вогонь знищив господарську будівлю.

У селі Рингач Новоселицької ТГ Чернівецького району горів житловий будинок. Власники саме перебували на подвір’ї та помітили, що з вікон йде дим. Люди зателефонували на спецлінію 101 та викликали рятувальників. За попередніми висновками фахівців, причиною пожежі в будинку став недолік конструкції печі. Через те, що в пічці була тріщина, внаслідок високої температури зайнялись домашні речі, розміщені впритул до печі. Вогонь поширився далі по речах та меблях, площа пожежі склала 70 кв. м. Вогнеборці 11 державної пожежно-рятувальної частини міста Новоселиця та місцевого пожежно-рятувального підрозділу села Динівці ліквідували пожежу, врятувавши від знищення житловий будинок та сусідню господарську будівлю. Внаслідок пожежі згоріли речі домашнього вжитку. побутова техніка, меблі у житловому будинку.

Окрім цих пожеж, рятувальники ліквідували ще дві у господарських будівлях у Дністровському та Чернівецькому районах, а також пожежу сухої трави на відкритій території у місті Чернівці.

 

 

peredplata