Смерть зниклого туриста- киянина на Закарпатті : друг загиблого запідозрив його попутника.

 
 
Новий поворот про загиблого туриста на горі Гимба. Про це повідомляє ТСН.
Нагадаємо: У Карпатах 27 квітня виявили тіло Олексія Кушнірука, зниклого у горах ще 13 лютого. Друг загиблого 40-річного киянина заявив, що його попутник, з яким Олексій заблукав, плутається в розповідях про те, що відбулося в Карпатах.

Олексій (тезка загиблого) розповів, що дружив з Кушніруком з дитинства. Так як рідні туриста не могли змиритися з його зникненням, він вирішив відновити рятувальну операцію. 25 квітня разом з рятувальниками він вийшов на пошуки друга.

Рідні досі не знають повної картини того, як зник Кушнірук. За словами Олексія, його попутник Сергій, який тоді був разом з ним, постійно плутається в розповідях про те, що тоді сталося.

Крім того, рятувальники знайшли Сергія з синцем під оком. При цьому він заявляє, що вдарився вже після повернення до столиці. Рятувальники це не підтверджують. За їх словами, синяк був з першого дня, після порятунку. Сам Сергій від коментарів відмовляється.

Ще нагадаємо, туристи з Києва заблукали в ніч з 13 на 14 лютого в Карпатах в районі гори Гемба. На наступний день один з них сам вийшов на зв’язок і був знайдений.

Пошуки Олексія Кушнірука тривали до 11 березня і були відновлені 25 квітня. Через два дні рятувальники виявили тіло зниклого чоловіка.

Цей похід у гори став для нього останнім…
Трагічно загиблого у горах киянина транспортували з ущелини до населеного пункту.
Співчуваємо рідним та друзям

Рятувальники транспортували тіло загиблого туриста-киянина до с. Пилипець Хустського району та передали правоохоронцям.
До робіт залучались 15 фахівців ДСНС та 3 одиниці техніки гірських пошуково-рятувальних відділень м. Ужгород, Мукачево, с. Пилипець та с. Н.Ворота.

peredplata