ДТП у Недобоївцях: постраждали троє людей

Попередньо, водій автомобіля «Renault Megane» порушив Правила дорожнього руху та допустив зіткнення з автомобілем «Renault Scеnic». Внаслідок автопригоди постраждали троє людей. За фактом ДТП слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Сьогодні, 15 червня, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспорту пригоду в селі Недобоївці. Відразу на місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції № 2 (м. Хотин) Дністровського районного відділу поліції.

Правоохоронці опитали водіїв та очевидців і встановили, що 27-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Renault Megane», виїжджав на головну дорогу з автозаправної станції. Не надавши перевагу в русі автівці «Renault Scеnic», кермувальник допустив зіткнення з нею.

 

Внаслідок ДТП троє пасажирів легковика «Renault Scеnic» отримали тілесні ушкодження. Лікарі доставили потерпілих до Хотинської багатопрофільної лікарні для надання медичної допомоги.

 

Попередньо правоохоронці встановили, що обидва водії були тверезими.

За вказаним фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

 

peredplata