З струсом головного мозку двоє поліцейських потрапили до лікарні

Вчора ввечері, 10 липня, по вулиці Південно-Кільцевій трапилася аварія, в результаті якої травми отримали двоє працівників Державної служби охорони ГУНП в Чернівецькій області. У поліцейських струси головного мозку. Наразі вони перебувають у лікарні.

Про це інформує Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

За вказаною адресою на місце події виїхали слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції та співробітники інспекції з особового складу ГУНП в Чернівецької області.

Правоохоронці встановили, що того вечора працівники ДСО, отримавши повідомлення про спрацювання сигналізації в одному із будинків у Чернівцях, рухалися вулицею Головною із увімкненими маячками та звуковою сигналізацією на виклик. На вулиці Південно-Кільцевій 58-річний водій автомобіля «Volkswagen» проігнорував спецсигнали службового автомобіля, не пропустив його, в результаті чого відбулося зіткнення двох транспортних засобів.

Внаслідок аварії поліцейський допустив перекидання службового автомобіля. Двоє інспекторів Державної служби охорони отримали тілесні ушкодження. Медики госпіталізували їх до лікарні, де діагностували  у правоохоронців струси головного мозку.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального Кодексу України.

Триває досудового розслідування.

 

peredplata